Arawaza Romania

 

                                                                                                              

BestSport Romania

 http://www.budosport.ro/magazin/?budobest,99

! DISCOUNT !
     Echipament Aprobat WKF 
 
 

A A A

Conditii client

  

 

CONDITII de vinzare sabii , nunchaku si alte produse de autoaparare

ATENTIE :
 
Nici un produs de acest tip (săbii, cutite, alte arme albe) nu se vinde persoanelor sub 18 ani.

    Cumpărarea produselor de autoapărare este un acord al clientului prin care consideră orice vânzător sau producător nevinovat si neresponsabil de orice obligatie sau despăgubire.
    Cumpărătorul îsi asumă toată răspunderea pentru folosirea oricărui produs vândut de Budosport.ro.
    Termenii si conditiile de vanzare din acest site sunt în acord cu normele din Romania si nu intră în contradictie cu legile statului. Budosport.ro îsi rezervă dreptul de a modifica sau completa acesti termeni si conditii de fiecare dată când consideră necesar.
    Toate armale comercializate in acest magazin, săbiile sau oricare produs tip-armă văndute, sunt întelese numai ca arme de decor, colectie, demonstratie sau antrenament sub supraveghere de specialitate.
   Budosport.ro îsi rezervă dreptul de a refuza servirea oricărui client care nu se integreaza in conditiile noastre de vinzare sau generează suspiciuni.

 

RECOMANDARI OBLIGATORII la SABII si PRODUSE de AUTOAPARARE

    Săbiile si armele albe sunt foarte periculoase !
    Manevrati armele cu multă atentie. Ele pot cauza prejudicii, accidente si chiar moartea.
    Consultati un medic înainte de a începe studiul tehnicilor de luptă cu sau fără arme.
    Inainte de alegerea unei arme, consultati normele si legile în vigoare.
    Utilizarea lor este permisă numai în sala de Arte Martiale, sub îndrumarea unui profesor.
    Transportati armele la sală numai în huse si porturi speciale.
    Păstrati asupra dvs. actele de identitate si documentele ce atestă calitatea de student în Arte Martiale (legitimatia de club, pasaportul sportiv, etc.)
   Legitimati-vă fără discutii în cazuri de verificări, filtre sau alte operatiuni al Politiei sau Jandarmeriei.
   Samurai Club nu răspunde sub nici o formă de accidente sau folosirea armelor contrar normelor legale în vigoare.
   Răspunderea cade exclusiv în sarcina făptuitorului

 

   
RASPUNDERI
    Este răspunderea cumpărătorului, nu a vânzătorului, să respecte, legile în vigoare, fiecare în parte si toate la un loc, precum si toate reglementările apărute în România, referitoare la posesia si folosirea oricărui produs cumpărat de la www.budosport.ro.l Budosport .ro nu îsi asumă nici o obligatie sau responsabilitate pentru aceste produse, ori pentru utilizarea lor, odată ce cumpărătorul intră în posesia lor.
   Orice încercare de impostură sau falsificare a informatiei referitor la firma noastră, sub orice formă, va fi deferită autoritătilor de drept

 

 

    Materialul de pe acest site este afisat numai pentru informare. Budosport.ro si autorul acestui website nu pot să-si asume nici o obligatie sau răspundere pentru orice daună, prejudiciu sau pierdere, pe care cumpărătorul le poate produce, ca rezultat al folosirii oricărui produs oferit pe acest web site sau a oricărei legături (link) cu alte site-uri găsită în interior. 
    De asemenea, budosport. ro sau autorul acestui site, nu pot fi a treia parte în cazul unei actiuni în afara legii în care cumpărătorul poate fi implicat, ca rezultat al antrenamentului primit într-o Artă Martială prezentată pe acest site, sau din altă sursă citată aici sau într-un link.

 

ARCURI

SIGURANŢĂ ŞI PROTECŢIE

 

AVERTISMENT


A NU SE LĂSA LA ÎNDEMÂNA COPIILOR!
A SE FOLOSI DOAR SUB SUPRAVEGHEREA ADULŢILOR!

Arcurile şi săgeţile nu sunt jucării! Măsurile de siguranţă trebuie luate în considerare la fel ca în cazul tirului cu puşca, al darts-ului sau al altui sport ce implică proiectile de orice tip. Utilizatorul TREBUIE să citească, să înţeleagă şi să urmeze aceste îndrumări:

·                                 - Nu uitaţi că un arc armat este o armă fatală!

·                                 - Nu vă arătaţi abilităţile folosind o ţintă umană şi nu permiteţi nimănui să vă folosească drept ţintă!

·                                 - Asiguraţi-vă că nu se află nimeni în faţa sau lateralul arcasului în timp ce arcul este armat sau se trage! 

·                                 - Verificaţi ca toată lumea să stea în spatele arcasului.

·                                 - Trageţi doar la ţintă. Primele trageri trebuie să fie la dintanţe mici faţă de ţintă, până ce arcasul se simte confortabil să tragă cu arcul.

·                                 - Nu folosiţi niciodată săgeţi prea scurte!

·                                 - Înlocuiţi coarda arcului atunci când ea s-a tocit.

·                                 - Armaţi corespunzător arcul!

·                                 - Folosiţi protecţiile pentru degete si braţ!

·                                 - Nu folosiţi niciodată o ţintă care nu poate opri săgeata!

·                                 - Alegeţi întotdeauna un perete care să oprească săgeata în spatele ţintei. Asiguraţi-vă că zona din spatele ţintei este liberă şi că nu există aici obiecte ce pot genera reculul săgeţilor. Tinta trebuie sa aibă baza stabilă pe pământ sau aproape de pământ, astfel încât săgeata să nu fie trasă în sus.

·                                 - Nu permiteţi nimănui să culeagă săgeţile până ce nu au fost trase TOATE săgeţile!

·                                 - Nu uitaţi, priviţi atent înainte de a trage! Verificaţi periodic arcul şi săgeţile pentru imperfecţiuni de genul fisurilor, rupturilor sau aşchiilor. Dacă detectaţi vreun tip de defect, arcul sau săgeata respectivă trebuie distrus!

 

 

 

 

Comentarii